ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Ενημερωθείτε για την Πολιτική Απορρήτου

* Ένα άτομο από την ομάδα μας ενδέχεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας

Πλεονεκτήματα

  • Υψηλής ποιότητας προϊόντα 
  • Μοντέρνα σχεδιαστική αντίληψη 
  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση  
  • Καινοτομία και Εργονομία 
  • Άμεση παράδοση   

Σε καλωσορίζουμε σε έναν κόσμο 

...φωτισμένο από κομψότητα!

Ελκυστικό Φως LUMI

Η συλλογή φωτιστικών LUMI έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει ποικιλία επιλογών, ικανοποιώντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Μια προσεκτικά επιλεγμένη και με μοντέρνα αντίληψη γκάμα προϊόντων, που μπορούν να ικανοποιήσουν σχεδιαστικά κάθε ανάγκη φωτισμού.

Η ενισχυμένη και ανανεωμένη συλλογή φωτιστικών LUMI της DIMCO, μπορεί να προσφέρει στην εκλεκτή πελατεία της εταιρείας, μια προσιτή πρόταση υψηλής ποιότητας, τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα LUMI ανταποκρίνονται στο σύγχρονο τρόπο ζωής που απαιτεί ταχύτητα και ευελιξία στη σχεδίαση μικρών και μεσαίων έργων φωτισμού, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, την εργονομία και την απόδοση.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η DIMCO LTD, μία 100% Κυπριακή εταιρεία, ιδρύθηκε στις 07 Ιουνίου 1966 με αρχική ειδίκευση τις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Στη βιομηχανία φωτιστικών εισήλθε το 1976, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα, έχοντας εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές φωτισμού στη Κύπρο.
 
Επί του παρόντος, η DIMCO διαθέτει 9 καταστήματα στην Κύπρο και εισάγει προϊόντα φωτισμού από περισσότερα από 30 Ευρωπαϊκά εργοστάσια τα οποία μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε απευθείας από το Eshop της εταιρείας. Από το 2003 εξάγει είδη φωτισμού και λαμπτήρες σε περισσότερες από 40 χώρες. Το 2012, μετά από σχετική αναδιοργάνωση, τον κλάδο των εξαγωγών ανέλαβε μια νέα εταιρεία με την επωνυμία 
"ONE-LIGHT LTD".
 
Τον ίδιο χρόνο, η DIMCO δημιούργησε ένα νέο Τμήμα με τίτλο “LEVEL Architectural Lighting”, το οποίο ανέλαβε την κατάρτιση και υλοποίηση μελετών αρχιτεκτονικού φωτισμού, με τη χρήση εξελιγμένων μεθόδων. Το Τμήμα απασχολεί έμπειρους αρχιτέκτονες και ηλεκτρολόγους μηχανικούς, οι οποίοι προσφέρουν μελέτες για μικρά και μεγάλα έργα, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες φωτισμού.

MAIN OFFICE 

47 KENNEDY Avenue NICOSIA, 1076, Cyprus 

Tel. +357-22446565 

 Fax. +357-22497192 

Email: dimco@dimco.eu 
https://www.dimco.eu/


Copyright © 2017 DIMCO Ltd. 

Created by            

Προϊόντα

ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
Fix the following errors:
Hide